Mali Zvornik

Mali Zvornik


Кое-что о: Mali Zvornik

Мали Зворник (серб. Мали Зворник) — община в Сербии, входит в Мачванский округ. Население общины составляет 13 320 человек (2007 год), плотность населения составляет 72 чел./км². Занимаемая площадь 184 км², из них 42,1 % используется в промышленных целях. Административный центр общины — город Мали Зворник. Община Мали Зворник состоит из 12 населённых пунктов, средняя площадь населённого пункта 15,3 км².

Mali Zvornik карта города


Mali Zvornik: частное жилье, люкс, номера

Wgole предложение размещения : Mali Zvornik (6) ...

Kuća Dragović

от : 50eur
vikendica,
U nedoumici gde bi ste proveli svoj odmor daleko od svakodnevne vreve, u miru i zelenilu sa pogledom na reku Drinu kuća Dragović je pravo mesto za Vas.Ispunićemo očekivanja i mlađih i starijih kroz sva godišnja doba. Kuća Dragović se nalazi na Zvorničkom jezeru u mestu Velika Reka na magistralnom putu Beograd -Bajina Bašta (M19). Udaljena od Beograda 150km. U ponudi je kuća sa dnevnim boravkom, trpezarijom, kuhinjom, dve spavaće sobe dve velike terase sa pogledom na Drinsko jezero. Kuća je u potpunosti opremljena. Lepo uređeno dvorište ograđeno četinarima sa pogledom na Drisko jezero zadovoljiće potrebe svih uzrasta, od igre dece i/ili kućnih ljubimaca, grupnih okupljanja oko roštilja do diskretnih i romantičnih trenutaka. Letnji sadržaji su Drinske regate, Somovijada, kupanje u Drinskom jezeru. Naravno tokom cele godine ribolov. U dvorištu se nalazi mol dužine 20m. I drveni čamac sa motorom.Najbliža prehrambena prodavnica se nalazi 150m od kuće Dragović, mali restoran sa Drinskim specijalitetima 50-tak metara. U selu Velika Reka na Drinskom jezeru možete kupiti autentnične proizvode (sir, mleko, kajmak, domaća jaja...).Posle boravka u netaknutoj prirodi uvidećete da je sreća koristiti ono što imamo. U ovom slučaju moćna i prelepa reka Drina i Drinsko jezero.

Drinska oaza

от : 10eur
apartmani, sobe sa kupatilom, sobe,
Objekat može da primi dvadeset osoba, u šest odvojenih apartmana , svaki sa kupatilom i terasom. Ima vlastito centralno grejanje. Pogodan za smeštaj :Porodice, društva, firme, sindikat Nalazi se u Opštini Mali zvornik, selo Velika reka, tik uz magistralni put na pola deonice  Mali Zvornik- LJubovija ,  na najljepšem dijelu Zvorničkog jezera, 3 km od živog toka Drine. Posjeduje Otvoreni bazen, plaže za sunčanje, molove za pecanje, ležaljke, suncobrane, čamce, splav, 50 m vlastito uređene obale. Posjeduje kuhinje, posuđe, pečenjaru, pribor za ražanj, roštilj, sač, kotlić, pica peć, bukova drva... Odmor,  ribolov,rekreacija, zabava. U neposrednoj blizini snabdevene prodavnice, restoran, ribnjaci pastrmke, mogućnost nabavke jagnjeta, praseta, domaći sir i kajmak... Okolina: manastir Soko Grad (15km), Manastir srebrenica( 30 km) , Manastir Papraća(40km), manastir Lovnica 55km), Kraljeva pećina (18km),     

Apartmani Savic

apartmani, sobe,
Na izdavanje apartmani u Malom Zvorniku u prelepom naselju Vile. Apartmani imaju kapacitet od 15 lezajeva, smestenih u prizemlju i potkrovlju kuce. Apartman u prizemlju raspolaze sa 2 sobe (cetvorokrevetnom i dvokrevetnom), cajnom kuhinjom i moderno uredjenim kupatilom, dok apartman u potkrovlju ima 4 sobe ( jedna dvokrevetna, jedna jednokrevetna i dve trokrevetne), dva kupatila, kuhinju i veliki dnevni boravak. Na raspolaganju su dvoriste i terasa sa pogledom na reku Drinu i Kulu u susednom Zvorniku (Jerinin grad iz XV veka). Sve prostorije imaju parno grejanje, termicki su izolovane i imaju internet i kablovsku televiziju. Apartmani se nalaze u blizini arheoloskog nalazista "Orlovine" iz V veka, a od centra Malog Zvornika, Hidroelektrane "Zvornik" i Zvornickog jezera su udaljeni oko 400m.

Drinski Konak Rakic

vikendica,
Отсутствует описание

Drinski konak Milić

vikendica,
Отсутствует описание

Vila Milena

 Kuću u Malom Zvorniku u elitnom  prirodnom i urbanom ambijentu (Naselje Donje Vile) izdajem. Idealno za turiste, izletnike i ribolovce; na oko 200 m od reke Drine, Zvorničkog jezera i gradskog centra. Kuća poseduje samostalne stambene jedinice sa posebnim ulazima predviđene za izdavanje po danu ili na kraće ili duže vremenske periode.

Putovanja.info
Iskustva i utisci turista sa putovanja.

Putovanja.info

Putujsigurno.rs
Iskustva putnika sa turističkim agencijama

Iskustva putnika sa turističkim agencijama