Loznica

Loznica


Néhány szó a helységről: Loznica

grad_trenutno_nema_opis

Loznica Várostérkép


Loznica: magán szálláshelyeks, apartmannok, szobák

Teljes kínálat a következő helységben : Loznica (4) ...

Apartmani Budimlija

apartmani,
   APARTMANI „BUDIMLIJA“ Banja Koviljača – POVOLJNO Na samo 200m od banjskog parka i Specijalne bolnice smešteni su apartmani Budimlija. Apartmani su dvokrevetni i trokrevetni opremljeni da zadovolje potrebe i najzahtevnijih gostiju. Pored osnovnog sadržaja, svaki apartman ima klimu, bežični internet i kablovsku televiziju. Terase su veoma prostrane sa pogledom na kraljevski park ili planinu Gučevo. Budite naši gosti i provedite prijatan i ugodan odmor. Kontakt: 015/818-057 065/8-818-057 e-mail: apartmani@budimlija.com www.budimlija.com ZA SVE GOSTE KOJI U NAŠIM APARTMANIMA BUDU BORAVILI 5 I VIŠE DANA TOKOM APRILA NUDIMO POSEBNE POVOLJNOSTI !!!  

ABC INVEST D.O.O.- PLAVI RESTORAN SA PRENOCISTEM

sobe sa kupatilom,
Nincs leírás

Klub Budimlija

apartmani, sobe sa kupatilom,
Klub Budimlija nalazi se na obroncima planine Gučevo, na 5km udaljenosti od grada Loznice. Smešten je u srcu šume, okružen bistrim planinskim potocima i rečicama. U svom sastavu ima dve vile i dve kućice za smeštaj gostiju, zatim dva restorana, bar, otvoren bazen, mini akva park za decu, sportske terene za košarku, odbojku i rukomet, kao i travnati teren za fudbal. Takođe poseduje igraonicu za decu na otvorenom i mali zoo vrt. U neposrednoj blizini kompleksa je vodopad visine 7m. U mogućnosti smo da organizujemo različite vrste proslava i drugih događaja. Kuhinja se zasniva na domaćim proizvodima ( jaja, sir, mleko, meso, voće i povrće ). Pravi raj za uživanje i beg od stresne svakodnevnice. Dođite da uživamo zajedno! 

Sobe - Jelic Ljiljana

már a következő ártól : 3.5eur
sobe sa kupatilom,
Banja Badanja se nalazi u severozapadnoj Srbiji, kod sela Donje Badanje, u Jadru, u dolini reke Cernice. Smeštena je na nadmorskoj visini od 180 m u podnožju niske planine Iverak. Do Banje se dolazi magistralnim putem - Beograd - Šabac, preko Tekeriša ili putem Šabac - Loznica - Valjevo, sa skretanjem kod mesta Zavlaka.  Lekovitost ovih voda su poznata iz 19 veka. Banja ima dva izvora od kojih je jedan izvor sumporovit, a jedan izvor sadrzi gvožđevitu vodu. Sumporovita voda ima jaču mineralizaciju i ona spada u hipoterme. Njena prosečna temperatura iznosi 14oC. Gvožđevita voda takođe spada u hipoterme, njena temperatura je 12oC. Ove vode se ubrajaju u slabo alkalne. U Banji Badanja se leče sledeće bolesti:1. reumatska oboljenja miši’a i zglobova,2. nervna oboljenja,3. ginekološka oboljenja,4. anemija i opšta slabost organizma.

Putovanja.info
Iskustva i utisci turista sa putovanja.

Putovanja.info

Putujsigurno.rs
Iskustva putnika sa turističkim agencijama

Iskustva putnika sa turističkim agencijama