Ribarska Banja

Ribarska Banja


Something about: Ribarska Banja

grad_trenutno_nema_opis

Ribarska Banja city map


Ribarska Banja: private accommodation, apartments, rooms

Wgole offer of accommodation : Ribarska Banja (5) ...

dincic apartmani

sobe sa kupatilom, sobe,
Missing description

Vila "SIMIĆ"

from : 500din
sobe sa kupatilom, sobe,
Dragi gosti , Dobrodošli u jednu od najstarijih srpskih Banja, Kraljevsku Ribarsku Banju. Ribarska Banja se nalazi na 540 metara nadmorske visine, u podnožju zvanično najšumovitije planine na Balkanu, planine Jastrebac,  i udaljena  je 220 kilometara od Beograda, 45 od Niša, 35 od Kruševca, 30 od Prokuplja i 28 od Aleksinca.  Ribarsku Banju pored bogate istorije i fantastične prirode koja je okružuje, na vrh srpskog zdravstvenog turizma stavljaju  i njeni lekoviti geotermalni izvori kao i fantastična mikroklima. U Neposrednoj blizini Ribarske Banje, na nekih 500 - 600 metara od centra, nalazi se i nase seosko domaćinstvo – smeštaj "SIMIĆ". Već  10-ak godina smeštaj "Simić" svoje smeštajne kapacitete nudi  na korišćenje gostima Ribarske Banje. Svake godine se trudimo da uradimo nešto novo, da nešto novo i naučimo kako bi smeštaj naših gostiju bio što komforniji a oni se osećali što prijatnije. Naši trenutni smeštajni  kapaciteti  su  6 soba sa po dva ležaja,  a u skorije vreme u ponudi će se naći i nekoliko apartmana. Sobe su dvokrevetne sa kablovskom televizijom i internetom, sa zajedničkim kupatilom.  U našem smeštaju na raspolaganju su Vam dve kuhinje sa zamrzivačem, električnim sporetima, frižiderima, mikrotalasnom, tosterom i ostalim električnim aparatima, kao i svim posuđem. Ono što od prvog dana sebi postavljamo kao imperativ je visok nivo higijene. Gostiima je  u našem smeštaju na raspolaganju naša posteljina, peškiri , kao i 24h dnevno tople vode. Vila “Simic” poseduje i svoj bunar  čime je predupređen potencijalni problem u slučaju nestanka vode sa vodovodne mreže.  Posedujemo  i veliko dvorište pogodno za parkiranje vozila, bogato travnatim površinama pogodnim za igranje dece i odmaranje u popodnevnim časovima. Ukoliko gosti ne poseduje svoj auto moguć  je prevoz do lečilišta.   Kontakt  osoba:  Saša Simić Broj telefona:  069 / 113 – 44 – 73 e-mail: sasasimic91@yahoo.com               Cena smeštaja: 600 dinara po osobi za jedno noćenje

Vila Zlatica

from : 500din
sobe,
Vila Zlatica je objekat koji nekoliko godina pruža usluge smeštaja turistima koji posećuju jednu od najlepših banja Srbije, kraljevsku Ribarsku Banju. Mi širokog srca prihvatamo naše goste koji se u našem smeštaju osećaju kao kod svoje kuće jer atmosfera kod nas i jeste ona prava srpska, domaćinska, gde je gost neko ko je drag i koga smatramo članom porodice dok je kod nas. Ukoliko želite da osetite atmosferu jednog pravog seoskog domaćinstva, a pritom želite i odmor u raju koji pruža obližnja Ribarska Banja, smatramo da smo pravo mesto za vas! Kombinujte seoski, banjski i verski turizam jer naš kraj ima šta da ponudi, ne propustite da vidite predivne krajolike koje ribarski kraj pruža i izaberite sebi smeštaj na nivou, bez gužve i memljivih soba, gde je gost na prvom mestu. Čekamo vas!

Vila Marija Exclusive

from : 900din
apartmani, sobe sa kupatilom,
Missing description

Sobe Ribarska Banja

from : 4eur
sobe,
Nas smestaj se nalazi na 600m od Specijalne bolnice Ribarska Banja.Raspolazemo dvokrevetnim sobama i sobama sa francuskim lezajem.Gostima su na raspolaganju trpezarija,kuhinja i kupatila.Posedujemo veliki parking i apsolutni mir u svako doba dana.

Putovanja.info
Iskustva i utisci turista sa putovanja.

Putovanja.info

Putujsigurno.rs
Iskustva putnika sa turističkim agencijama

Iskustva putnika sa turističkim agencijama