Beograd

Autokomerc Karting Centar Srbija, Beograd


Ukoliko žudite za avanturom, svoju dozu uzbuđenja možete pronaći na Autokomerc Karting Centru! Na samo 5km od grada, izolovano od gradske gužve i vreve, nalazi se centar vrhunske zabave!

Otkrijte vaše novo mesto za uživanje!

Profesionalna staza, dužine 803 m sa 18 krivina – uživajte u brzini, adrenalinu, mirisu benzina, uživajte u životu! Licenca FIA C Međunarodnom karting komiteta (CIK) koju posedujemo, znači da je staza građena tako da zadovolji i najstrože zahteve za održavanje međunarodnih takmičenja. Po pitanju bezbednosti ne pravimo kompromise - naš kartodrom ispunjava internacionalne karting standarde. Staza je osvetljena, tako da možete uživati i u noćnoj vožnji. Za svaku vožnju obezbeđeno je kompjuterizovano merenje vremena i štampani primerak rezultata vremena, po krugovima, za svakog vozača.  Pre vožnje, takmičarski duh možete podstaći uz stoni tenis ili stoni fudbal!

Kartinzi su vrhunski, marke RIMO, proizvedeni su u Nemačkoj i jedini u svetu imaju TÜV sertifikat. Isti kartinzi se voze na stazama Mihaela i Ralfa Šumahera – svaki dalji komentar je suvišan.

Uz profesionalnu stazu, tu je i posebna BABY-KART staza za decu, kao i igralište za mališane. Ovde deca uzrasta od 5 do 8 godina stiču svoja prva vozačka iskustva na posebnim kartinzima prilagođenim malim vozačima. Dalje mogu nastaviti u našoj školi kartinga, koju vodi višestruki šampion države  u kartingu.

Korporativni dogadjaji - Autokomerc Karting centar nudi program izgradnje tima (team building) koji će vam pomoći da motivišete svoje zaposlene i izgradite pobednički tim! Takođe, radimo sve vrste korporativnih događaja, bilo za 10 ili za 300 ljudi, naš event team svakom klijentu pristupa krajnje individualno, što je proverena formula za uspeh. Proverite zašto nam se klijenti stalno vraćaju!

Proslave rođendana – priuštite Vašem detetu nezaboravnu rođendansku proslavu, a njegovim drugarima iskustvo koje će duuuugo prepričavati! Uz karting možete imati i mađioničara, žonglera, face painting, animatore....Vaše je samo da poželite! Ono što je sigurno, drugari će danima pričati samo o vašoj proslavi!

Vozači naših kartinga će iskusiti jedinstven osećaj sličan osećaju vožnje F1 bolida. Ukoliko želite da testirate svoje i tudje granice vožnje i podignete nivo adrenalina u krvi stojimo vam na raspolaganju!!!

Najbrži način zabave u gradu!

Sami, sa prijateljima, porodično ili sa kolegama s posla – karting je odlična zabava za sve! Čak i oni koji ne žele da voze - ako ima takvih - mogu da dođu kod nas po svoju dozu uživanja i opuštanja, u prelepom ambijentu našeg Karting centra, gde godinama uspešno koegzistiraju vreli asvalt staze i strujanje adrenalina sa jedne i prelepa zelena, cvetna oaza sa druge strane!

Za Vas smo tu svakim danom od 10 do 24h, a po potrebi i duže! Više informacija možete dobiti na našem sajtu www.kart.rs i na našem Facebook profilu: http://www.facebook.com/AutokomercKartingCentar.

Tekst preuzet sa sajta: http://www.kart.rs

Država:
Grad:


Putovanja.info
Iskustva i utisci turista sa putovanja.

Putovanja.info

Putujsigurno.rs
Iskustva putnika sa turističkim agencijama

Iskustva putnika sa turističkim agencijama