Buzuku House Crna Gora, Ulcinj
Sadržaj smeštaja:

Internet

Parking

Sopstveno kupatilo

Klima


Udaljenost smeštaja od:

5km od centra

550m od restorana

25m od prodavnice

500m od plaže


Cenovnik : Buzuku House

# Sezonske cene Vansezonske cene
Minimalna 10eur 0eur
Maksimalna 15eur 0eur
Cene su informativne i mogu biti po smeštaju ili po osobi. Za detalje kontaktirajte vlasnika smeštaja.

Opis smeštaja : Buzuku House

Ulcinj je gradska naseobina stara više od 2.5 mileniuma. Nalazi se na najjugo-istočnoj strani Jadranskog mora na samom ulasku u Otrantska vrata. Zbog atraktivnosti područja, i svega onoga što nam je Bog podario, zahvalni smo precima što su izabrali baš ovo područje za naš ovozemaljski boravak. Najduže pješčane plaže, najveći broj sunčanih sati u godini, i najpogodnija klima, čine ovaj grad najpoželjnijim ljetovalištem. Pravi je izazov za turiste iz čitavog svijeta, da baš u njemu provedu svoje odmore, i da se baš njemu ponovo vrate.

Na trećem kilometru Velike Plaže u pravcu Ade Bojane,najnaturalnijeg nudističkog naselja na mediteranu, nalazi se naša i vaša kuća “BUZUKU HOUSE”. Smještena je u najuređenijem naselju punom egzotičnog zelenila okruženog borovim stablima i oliandrima svih boja i čari.

Na prvoj je liniji puta koji vodi prema plaži “MCM BEACH” redovno proglašavanoj najboljoj plaži u Ulcinju i šire, inače vlasnici plave zastave, najprestižnijeg priznanja koje se dodjeljuje kupalištima. U njenoj ponudi možete koristiti mnoge usluge što podrazumjeva i usluge hrane i pića tokom čitavog dana. Kuća je od plaže udaljena svega 0.5 km.

Kuća ima 20 smještajnih jedinica od čega 5 apartmana i 15 studia. Ukupni smještajni kapacitet kuće jeste 60 ležajeva. Svi apartmani i studiji su klimatizovani, i imaju svoje terase opremljene udobnim mobilijarom. U sastavu svake smještajne jedinice nalazi se kupatilo, mini kuhinja sa posuđem i mini barom, TV sa satelitskim priključkom, pristup internetu wireless, kao i obezbjeđen parking za sva vozila.

Za ugodan boravak i nezaboravne trenutke koji vas očekuju, brine se naše uvijek preduzetljivo i raspoloženo osoblje koje vam je na raspolaganju, i trudi se da izađe u susret svim vašim željama i potrebama.

S’dobrom nam došli!

 

Ulcinj has been an old settlement for  more than 2.5 millennia. It is situated in the southeastern part of the Adriatic Sea at the entrance to the Strait of Otranto . Due to the high attractiveness of natural and all other goods that God has given us, we are thankful to our ancestors for choosing this location as a settlement. Sandy beaches of greatest length in the whole Adriatic,  the largest number of sunny days, the  suitable Mediterranean climate, high quality sea water, make this city one of the most attractive places for tourists. It is really a challenge for tourists from around the world to spend their holidays  here and come back to this city again. 

In the third kilometer of the Long Beach towards  the  Bojana river island, the most natural nudist place in the Mediterranean, is our home and your "BUZUKU HOUSE". Located in the most regulated area of  this region with exotic vegetation, surrounded by high pine trees and oleanders  of different colors. 

It is in the straight line distance of only 0.5 km of the attractive "MCM BEACH",  which has been declared regularly as the most  regulated beach on the Ulcinj coast and beyond. It also carries the blue flag award, the most  prestigious award which is given to regulated beaches. There you can get different services which include food and drink all day long. 

The house has 20 residence units 5 of which  are suites and 15 studios. Accommodation capacities are 65 beds. Each unit is air-conditioned and has its own balcony which is furnished with appropriate furniture. Within each residential unit there is a  bathroom with all the equipment , a mini kitchen with  proper equipment,  a mini bar, a TV set with satellite antenna, wireless Internet and a reserved parking place. 

Our personnel who is ready at any time and for every desire takes care provides for a  comfortable stay and memorable moments awaiting for you .. 

Welcome! 

 

Ulqini është vendbanim i vjetër më shumë se 2.5 mijëvjeçarë. Gjendet ne pjesën më juglindore të detit Adriatik, në hyrje të dyerve të Otrantit. Për shkak të atraktivitetit të lartë natyrorë dhe të gjitha të mirave tjera që Zoti na i dhuroi, jemi falenderues paraardhesve tanë që zgjodhën pikërisht këtë lokalitet për banim. Plazhet ranore me gjatësi më të madhe në tërë Adriatikun, me numër më të madh të ditëve me diell, me klimë të përshtatshme mesdhetare, me cilësi të mira të ujit të detit, e bëjnë këtë qytet një ndër vendet më tërheqëse për turistët. Është vërtet sfidë për turistë nga mbarë bota ti kalojnë pushimet këtu dhe ti kthehen prapë këtij qyteti.

Në kilometrin e tretë të Plazhit të Madh, në drejtim të Adës së Bunës, vendit më natyral nudistik në Mediteran, gjendet shtëpia jonë dhe e juaj “BUZUKU HOUSE”. Gjendet në vendin më të rregulluar të kësaj zone, me vegjetacion egzotik të rrethuar me pisha te larta dhe oliandra të ngjyrave të ndryshme.

Është në linjë të drejtë në largësi prej vetëm 0.5 km me plazhin më atraktiv “MCM BEACH” i cili regullisht është shpallur si plazhi më i rregulluar në bregdetin e Ulqinit dhe më tej. Gjithashtu është bartës i flamurit të kaltër, çmimit më prestigjoz i cili i jepet plazheve më të rregulluara. Aty mund të shfrytëzoni shërbime të ndryshme ku nënkuptohet ushqimi dhe pijet gjatë tërë ditës.

Shtëpia ka 20 njësi qëndrimi prej te cilave 5 janë apartamente dhe 15 studio, me kapacitet prej 60 shtretërsh. Secila njësi është e klimatizuar dhe ka ballkonin e vet i cili është i pajisur me mobilje komode. Cdo njësi qëndrimi përmban banjon, mini kuzhinën me pajisjet e duhura dhe mini bar, televizor me antenë satelitore,  internet me wireless, si dhe parkingun e duhur.

Për qëndrim të rehatshëm dhe çaste të paharrueshme të cilat ju presin, kujdeset personeli jonë i gatshëm per ju në çdo kohë dhe për çdo dëshirë.

Mirë se na vini! 


Država:
Grad:
Smeštaj:


Pošalji upit za smeštaj

Portal Turizzam.com Vam omogućava direktan kontakt sa vlasnicima smeštaja. Nakon što pošaljete upit putem formulara ispod očekujte odgovor na email koji ste uneli u polje "E-mail adresa".

Preostalo 500 karaktera

Apartmani i smeštaj