Bela Crkva - apartmani Ocena grada 9/10


Vila Sidro Bela Crkva
+ 22

Vila Sidro Bela Crkva apartmani

Cijenik
Van sezone
U sezoni

Na samoj obali Glavnog gradskog jezera u Beloj Crkvi,  apartman (2+1) na spratu, u hladu lipa i platana za vaše potpuno opuštanje i relaksaciju u vrelim letnjim danima.   Kad poželite uživanje u blagodatima vode i sunca, ispred vikendice se nalazi uređena plaža,  gde se možete sunčati i kupati do samog zalaska sunca.  Veče provedite u šetnji oko jezera,  u…


Apartmani Popović
+ 15

Apartmani Popović apartmani

Cijenik
Van sezone
30 eur
U sezoni
30 eur

Vikendica za odmor – Apartmani Popović, nalazi se na Glavnom Gradskom jezeru, i pruža pun komfor za boravak gostiju. Ima tri apartmana, a apartmani su opremljeni: sobom sa francuskim ležajem, klimom, tv-om, kupatilom i kuhinjom koja poseduje sve što je potrebno jednom domaćinstvu. Apartmani su kategorisani sa tri zvezdice. Ispred vikendice se nalazi parkiralište, ograđen prostor za odmor koji je…


Apartman
+ 13

Apartman apartmani

Cijenik
Van sezone
U sezoni
5 eur

                                                                                   Apartman „ Knežev “
  Apartman se nalazi u blizini jezera i centra grada. U mirnom kraju bez prometnog saobraćaja čime obezbeđuje ugodan odmor. Idealan je za bračne parove sa decom. Apartman je sačinjen od sobe za spavanje sa kuhinjom i kupatilom. Opremljen je klima uređajem i poseduje TV. U dvorištu kuće obezbeđena je garaža.
 Apartmani Novković
+ 15

Apartmani Novković apartmani

Cijenik
Van sezone
2500 din
U sezoni
2500 din

Izdavanje trokrevetnih i četvorokrevetnih apartmana smeštenih na obali glavnog gradskog jezera u Beloj Crkvi po veoma povoljnim cenama. Apartmani su klimatizovani, poseduju TV, zasebna kupatila sa tuš kabinama, kompletno opremljenom kuhinjom i terasama. 


Apartman Majstorov
+ 6

Apartman Majstorov apartmani sobe sa kupatilom

Cijenik
Van sezone
U sezoni


Sobe Mima Bela Crkva
+ 3

Sobe Mima Bela Crkva apartmani sobe sa kupatilom sobe

Cijenik
Van sezone
4.5 eur
U sezoni
5 eur


Apartman
+ 5

Apartman apartmani

Cijenik
Van sezone
U sezoni

Apartmani za izdavanje.. Potpuno opremljeni. Cena, 5e po osobi. Kategorije od 2-4 zvezdice. Apartmani su trokrevetni i sestokrevetni.


Apartman U Centru Za Vise Osoba
+ 7

Apartman U Centru Za Vise Osoba apartmani sobe

Cijenik
Van sezone
U sezoni
500 eur

Pogodan za 9 osoba. Dve velike sobe. Ceo stan 78kvm. Cena od 400 dinara po osobi do 500 dinara po osobi (u zavisnosti od broja ljudi) Pozovite za Vasu rezervaciju.